Infopanel: Když na jediný pohled hned víte víc

Podnikové informační systémy umí být někdy pořádně nepřehledné. Klíčové informace abyste v nich hledali déle než Peroutkovy články. HELIOS Orange edice iNUVIO proto přichází s jednou zásadní novinkou. Infopanel vám každý měsíc může ušetřit pár hodin pátrání a klikání. Chcete vědět jak?

Láska skrytá v maličkostech

O lásce se říká, že se ukrývá v maličkostech. O lásce k podnikovému informačnímu systému to platí dvojnásob. Průzkumy u našich zákazníků jasně ukázaly, že to, co je dnes důležité, je co nejrychlejší dostupnost klíčových doplňujících informací. Klikáním totiž trávíme až příliš mnoho času.

Infopanel je vlastně také nové okno s podrobnějšími informacemi, které si v HELIOS Orange edice iNUVIO můžete nechat otevřené po pravé straně. Pokud používáte Microsoft Outlook a máte po pravé straně tzv. podokno pro čtení, kde se vám ukazují náhledy jednotlivých e-mailů, bude pro vás infopanel vítaným společníkem. Co všechno umí?

Řekne vám, co je třeba udělat

Možná to znáte. V systému přibude nová položka nebo se objeví ve firmě nový kolega a vy mu musíte vysvětlovat, co a jak do systému zadávat. Kdo by neznal monitory oblepené post-it papírky s instrukcemi. Teď už si však místo kolem monitoru můžete šetřit třeba pro fotky svých nejbližších. Infopanel totiž nabízí Asistenta. Ten umožňuje k libovolné položce dopsat podrobné vysvětlení například interních pravidel pro schvalování slev v tabulce cen nebo způsobu zápisu nových údajů v tabulce produktů… Zkrátka takový jednoduchý „manuál“, který může být pro každý typ záznamu úplně jiný a můžete ho i snadno centrálně měnit.

Zobrazí náhledy připojených dokumentů

V každém podnikovém informačním systému existuje nějaká oblast záznamů, ke kterým se vztahují také nějaké externí dokumenty – objednávky, produktové fotografie, plánky, cenové nabídky apod. Modul Dokumenty vám umožní se jediným kliknutím na příslušný záznam na takový související dokument rovnou v náhledu podívat. Infopanel si poradí s dokumenty i obrázky, konkrétně se soubory ve formátu PNG, JPG, TIF, PDF, GIF, BMP.

Ukáže vám diskuse uživatelů k jednotlivým položkám

Jak už možná víte z našeho staršího článku, HELIOS Orange edice iNUVIO nabízí možnost diskuse jednotlivých uživatelů ke každé jednotlivé položce v systému. Takový jednoduchý pracovní „Facebook“, kde se můžete ptát svých kolegů na nejasnosti a oni se o tom hned dozvědí prostřednictvím notifikací a mohou vám odpovědět. Navíc veškeré diskuse se v systému archivují. Aby práce s diskusemi k položkám byla co možná nejkomfortnější, nabízí infopanel sekci Komentáře, kdy vše potřebné uvidíte ihned po kliknutí na danou položku tabulky.

Brzy bude umět mnohem víc!

Líbí se vám možnosti nového infopanelu? Nebo vám to stále připadá málo? My jsme si odpověděli na obě otázky kladně, a tak se infopanel v HELIOS Orange edice iNUVIO brzy dočká dalšího rozšíření, které jeho uživatelům přinese nové možnosti. Prostoru pro další záložky má infopanel ještě dostatek.