Je libo HELIOS dohromady s Microsoft Dynamics 365 či cloudovými službami Microsoftu?

Podnikové informační systémy HELIOS jsou známé svou otevřeností. Jako takové stojí na výkonné platformě Microsoft Windows Server a Microsoft SQL Server, což našim zákazníkům přináší celou řadu výhod. Třeba integraci s cloudovými technologiemi Microsoftu, jako jsou Office 365 či Dynamics 365. A právě pro tu teď máme nového partnera.

Ze svých dat můžete získat maximum

Systémy HELIOS často obsahují velmi cenná data a informace. Proto jsme do nich také přidali vestavěné business intelligence nástroje. Jenže někdy se může hodit data z vašeho firemního HELIOSU použít i v některém dalším, specializovaném systému, jakým je například Microsoft Dynamics 365. A přesně to budete mít nyní jednodušší.

Propojte svůj HELIOS s dalšími systémy Microsoftu

Náš nový integrační partner, společnost kWare, s námi spolupracuje od letošního roku. Společnost kWare je specialistou na cloudové technologie společnosti Microsoft určené pro firemní segment. Na trhu působí již od roku 2003. Kromě CRM řešení Microsoft Dynamics 365 se zabývá i technologiemi Microsoft Office 365, Azure a Power BI, pro které nabízí i vlastní nadstavbová řešení. Nově se také zaměřuje na plnohodnotnou integraci systém HELIOS Green s těmito technologiemi. První vlaštovkou je třeba úspěšná integrace systému HELIOS Green a Microsoft Dynamics 365 ve společnosti OKsystem.