Je libo moderní docházkový systém propojený s HELIOSEM?

Líbil by se vám docházkový systém, co umí doplňovat docházku na základě vaší geografické polohy, z otisků prstů nebo čipových karet? A co kdyby uměl ještě řešit plánování kapacit, schvalování home officu, dovolených i práci na projektech? GIRITON tohle všechno umí, a navíc si rozumí se systémem HELIOS Orange!

Docházkový systém z cloudu, mobilu i chytré obrazovky u dveří

Představte si, že přijdete do práce a začátek vykazované pracovní doby zadáte do systému jen přiložením otisku prstu, čipové karty nebo třeba tím, že přijdete do prostor vaší firmy – na základě informací z GPS vašeho telefonu. Když pak chcete zjistit, jestli váš kolega, kterého sháníte, už dorazil, podíváte se jen do svého mobilu či do chytré obrazovky u dveří, kam jste předtím přiložili prst. Přesně takhle funguje docházkový systém GIRITON.

Že často pracujete doma? Vykazování home officu nebylo nikdy jednodušší. GIRITON totiž funguje z cloudu, takže je přístupný nejen z mobilní aplikace, ale také přes web, z libovolného počítače, notebooku, tabletu či chytrého telefonu.

Pokročilé funkce, které překvapí

Právě univerzální dostupnost celého systému se může hodit i při dalších běžných pracovních úkonech týkajících se docházky. GIRITON obsahuje velmi přehledně zpracovaný nástroj pro plánování směn, kdy každý zaměstnanec může zadat do systému svoji (ne)dostupnost v různých dnech, což výrazně pomáhá vedoucím oddělení naplánovat směny i v dobách, kdy je část lidí na home officu.

Stejně tak systém nabízí velice přehledné a jednoduché zadávání a schvalování žádostí o dovolené, návštěvu lékaře, OČR, služební cesty, náhradní volno apod. Všichni zaměstnanci navíc mají neustálý přehled o zbývající dovolené nebo o aktuálním stavu přesčasů. Ten si mohou zobrazit klidně i na displeji inteligentních píchaček při příchodu či odchodu ze zaměstnání. Na těch lze řešit i takové úkoly, jako je třeba schvalování dovolených či návštěv lékaře.

Zaměstnance, kteří pracují na DPP či na smlouvu na dobu určitou, potěší některé dodatečné funkce, jako jsou automatické e-mailové notifikace při přiblížení se 300hodinové hranici, respektive ke konci pracovního poměru u pracovní smlouvy na dobu určitou.

S HELIOSEM si rozumí na jedničku

Výhodou systému GIRITON je úzká provázanost s HELIOSEM Orange. Ten nabízí kompletní propojení svého modulu Personalistika a zároveň umožňuje importovat z docházkového systému všechny podklady pro mzdy. Velkou výhodou je také možnost integrace podkladů k projektům a zakázkám. GIRITON totiž umožňuje vykazování práce na jednotlivých projektech. Pokud tedy ke svému HELIOSU Orange hledáte ideální nástroj pro komplexní řízení docházky a fondu pracovní doby, doplněný i o pokročilá hardwarová zařízení, GIRITON je ta správná volba.