Partnerství pro dokonalé řízení skladů

Smlouvu o dlouhodobé spolupráci letos v dubnu podepsaly Asseco Solutions a společnost KVADOS. Spolupráce se týká dodávek systému mySTOCK® WMS, který poskytuje řešení pro řízení skladů. Produkty HELIOS Green i HELIOS Orange, vlajkové lodi Asseco Solutions, jsou díky tomu doplněny o moderní nástroj pro optimalizaci skladových procesů, řízení pracovníků skladu nebo možnost integrace automatizovaných technologií, jako jsou zakladače, linky a váhy. Oba nástroje budou již brzy propojeny s využitím oboustranného interface na platformě API a Web Service. Řešení bude dostupné také přes celou partnerskou síť HELIOS OPEN.

Spolupráce se týká všech tří oborových verzí. První se týká obchodních společností, ať už se zaměřením na velkoobchod nebo s podporou e-shopů (RETAIL). Druhá verze pokrývá výrobní firmy s podporou veškerých potřebných postupů pro vstupní materiál, evidenci polotovarů i finálních výrobků napříč celým výrobním procesem (PRODUCTION). Třetí verze nabízí řešení pro společnosti poskytující logistické a dopravní služby (LOGISTIC). Společní zákazníci si budou moci vybrat ze dvou variant produktu. mySTOCK® WMS Standard nabídne předpřipravené řešení s rychlou a cenově atraktivní implementací, které pokrývá rozsáhlé skladové procesy i výkonný reporting. Variantou pro klienty s nutností integrace náročných technologií je potom mySTOCK® WMS Enterprise, který je zakázkově přizpůsobený na míru klientovi.

Uvedené řešení má již své zákazníky, aktuálně například společnost HET, nebo již brzy také RETEX. Další projekty jsou v přípravách a doplňují tím portfolio desítek spokojených zákazníků produktu mySTOCK® WMS.

KVADOS

KVADOS je od roku 1992 respektovaným výrobcem a dodavatelem vlas­tních softwarových řešení, služeb a poradenství. Základním principem naší práce jsou kvalitně řízené projekty a schopnost porozumět procesům a působení klientů. Přemýšlíme a na vše se díváme procesně. U každého zákazníka individuálně a pečlivě analyzujeme jeho potřeby. Poté nastavujeme veškeré postupy a činnosti tak, aby výsledkem bylo řešení, které podpoří klientův úspěch a efektivitu procesů. Využíváme bohaté zkušenosti našich odborníků a know-how prověřené v mezinárodním prostředí. Správně nastavené procesy zákazníkům šetří čas i peníze, přinášejí konkurenční výhodu, a hlavně úspěch na trhu.