Pozoruhodný HELIOS Nephrite

Redakce odborného portálu BusinessIT.cz, která každým rokem vybírá IT řešení k zařazení do přehledu Pozoruhodných produktů pro následující rok, letos vybrala nový ERP systém z dílny Asseco Solutions – HELIOS Nephrite.

Portál oslovil výrobce i prodejce IT s žádostí, aby zaslali své tipy na produkty, které jsou podle jejich názoru výjimečně zajímavé – ať už funkcionalitou, pojetím, nebo třeba finanční dostupností. Z velkého množství tipů, které se v redakci sešly, pak odborníci vybírali ty opravdu pozoruhodné, ty, které mohou se vší zodpovědností nabídnout svým čtenářům. Tedy produkty, které inovativně řeší určitý problém, poskytují zajímavé inovativní funkce nebo jsou nabízeny s neobvykle dobrým poměrem ceny a výkonu.

Produkty jsou rozděleny do pěti kategorií: Informační systémy, Řešení pro e-shopy a retail, Bezpečnostní software, Záložní zdroje a Chytrá řešení.

O novém informačním systému z produkce Asseco Solutions hodnotitelé napsali: 

ERP řešení HELIOS Nephrite je komplexní podnikový informační systém určený pro velké a středně velké společnosti, který má ambice pokrýt všechna oborová řešení. Je dostupný v cloudové i on-premise variantě. Disponuje širokou paletou modulů pro efektivní správu procesů. Lze jej integrovat s nejrůznějšími nástroji pro specifické oblasti použití a tím neustále rozšiřovat možnosti jeho využití. Přes webový portál nabízí přístup kdykoliv a odkudkoliv.

Význačné vlastnosti produktu: Díky integrovanému Komunikačnímu centru lze veškerou komunikaci držet na jednom místě a později snadno dohledat, systém disponuje nástrojem Telemetrie, což je nový pokročilý způsob monitorování provozu systému s analýzou vlivů na jeho výkon, k dispozici je propracovaný automatizovaný Helpdesk, chytré workflow a Inteligentní fultextové vyhledávání zpříjemňují a zjednodušují práci.

 „Nesmírně nás potěšilo jak toto významné ocenění, tak i slova významných odborníků z oblasti informačních technologií, která potvrdila, že nový Helios Nephrite skutečně naplňuje naše úsilí a zejména očekávání našich zákazníků,“ říká Ing. Jiří Hub, výkonný ředitel a předseda představenstva Asseco Solutions a dodává: „Současně nás však ocenění, jež je v krátké době již druhým oficiálním úspěchem našeho nového produktu, velmi zavazuje. Zavazuje nás právě vůči početným řadám zákazníků, jimž systémy z rodiny Helios jsou a budou pomocníky a pro které plánujeme další inovace našich původních produktů či produkty úplně nové.