Přichází HELIOS Pantheon, digitální chrám pro veřejnou správu

Pro organizace veřejné správy, které řeší obsáhlejší agendu, je určen nový informační systém HELIOS Pantheon z produkce společnosti Asseco Solutions. Přináší řadu inovací, novou úroveň automatizace a je připraven na práci s otevřenými daty i budoucím eGovernment cloudem.

Řešení postavené na třech pilířích

Společnost Asseco Solutions má bohaté zkušenosti s klienty z veřejné správy, mezi její zákazníky patří řada měst i nejrůznějších obcí, dále pak příspěvkové organizace. Produkty pro veřejnou správu HELIOS Fenix a HELIOS eObec dlouhodobě využívá přes 2 500 spokojených zákazníků. Nyní přichází zbrusu nový HELIOS Pantheon. Tento systém je postaven na třech základních pilířích – datech, procesech a digitalizaci. Každý z nich je maximálně spolehlivý a precizně propracovaný do nejmenších detailů. Nový informační systém pro veřejnou správu klade maximální důraz na legislativní procesy, a to díky tomu, že společnost Asseco Solutions už třicet let patří mezi přední tvůrce informačních systémů pro veřejnou správu i pro firmy v České republice.

Připravte se na elektronizaci a inovace

HELIOS Pantheon osloví především ty úřady, které jsou otevřené elektronizaci a inovacím. Uživatelé systému budou mít k dispozici širokou škálu funkcionalit, které uspokojí i organizace s náročnějšími požadavky a složitějšími procesy. Typicky se jedná například o kontrolní mechanismy a reportingové výstupy, ty lze snadno implementovat díky vestavěné business intelligence. HELIOS Pantheon navazuje na dlouhodobě úspěšný produkt HELIOS Fenix z produkce Asseco Solutions a doplňuje tak produktovou řadu pro veřejnou správu. Součástí řešení je podpora a zabezpečení práce na dálku i nástup připravovaného eGovernment cloudu. Samozřejmostí je napojení na spisovou službu i státní rejstříky.

Zjednodušte úředníkům práci

Úkolem systému HELIOS Pantheon je zjednodušit uživatelům práci v systému a v maximální míře jim poskytnout relevantní a přesná data. Dále je jeho cílem propojit další informační systémy tak, aby uživatelé nemuseli dělat jeden úkon vícekrát. Navíc lze systém propojit s řadou partnerských řešení, která dokážou vyhovět individuálním potřebám dané organizace.

HELIOS Pantheon pomůže i vaší organizaci

Potenciálními uživateli systému jsou především tři cílové skupiny z oblasti veřejné správy: příspěvkové organizace (PO), územní samosprávné celky (ÚSC), které tak mohou získat veškerou agendu v jednom systému, a také organizační složky státu (OSS) a státní instituce. HELIOS Pantheon se jim proto přizpůsobuje ve třech edicích na míru jejich potřebám.

Se systémem získáte i specializovanou podporu a nadstandardní péči

HELIOS Pantheon však není jen o samotném informačním systému. Součástí dodávky je podpora uživatelů při každodenní práci se systémem naším týmem zkušených odborníků. Ti se dokážou napojit na kterýkoli informační systém, který už úřad používá, čímž odpadá jak zdvojená práce, tak i stres, který nasazení nového systému často provází.