Profesionální řízení projektů v CRM s kWare

Využíváte ve firmě systémy HELIOS ve spojení s populárním cloudovým CRM Microsoft Dynamics 365? Pak by vás mohlo zajímat řešení Project Service Automation, které díky naší spolupráci se společností kWare dokáže propojit váš HELIOS se systémem pro profesionální řízení služeb zákazníkům.

Jak řídit projektové služby jinak

Řídíte projekty a potřebujete koordinovat činnost jednotlivých členů týmů a být stále v obraze? Využíváte už cloudové CRM Microsoft Dynamics 365 a náš systém HELIOS? Právě pro vás je tady řešení pro projektové řízení, od obchodu přes plánování zdrojů po fakturaci a vyhodnocení Project Service Automation. To vám umožní propojit a přehledně řídit všechny činnosti na každé zakázce pro vaše klienty od A až do Z.

Jak to může vypadat

V Project Service Automation vše začíná řízením obchodních činností pro získání zakázky. Po vytvoření nového kontraktu v Dynamics 365 se informace propíšou přímo do HELIOSU. Jakmile je kontrakt uzavřen, vstoupí projekt do plánovací fáze. Vedoucí projektu může jednoduchým způsobem rozplánovat veškeré fáze projektu a alokovat potřebné pracovníky na jednotlivé činnosti. Související dokumenty a workflow se pak mohou předat do HELIOSU, kde vše funguje standardním způsobem.

Projektový manažer má při plánování k dispozici kalendář jednotlivých lidí (přímo z Exchange Online) a může si alokovat jejich kapacity podle znalostí a dovedností, které jsou na daný úkol potřebné. Celý tým pak má k dispozici uživatelsky přívětivý vizuální přehled o reálném stavu projektu dle vykázaných skutečností. U každé odvedené činnosti lze sledovat i náklady a výnosy propsané přímo z HELIOSU, které celou zakázku provázejí. Výsledkem je efektivní činnost týmu a profesionální vedení projektů, které může minimalizovat problémy a tím i vícenáklady na zakázce.

Chcete vědět, jak to vypadá v praxi? Podívejte se následující video.

Chcete řídit projekty v oblasti služeb jinak?

Chcete se dozvědět více o možnostech, jak využít Dynamics 365 for Project Service Automation s vaším systémem HELIOS? Kontaktujte našeho integračního partnera, společnost kWare, která se specializuje na cloudová řešení společnosti Microsoft a jejich integraci se systémy HELIOS.