Provozujete e-shop? S byznysem vám pomůže MajorShop od PC HELP

Nákupy na internetu se staly běžnou součástí našich každodenních životů. Jenže mít bezvadně fungující e-shop společně s informacemi o aktuálních skladových zásobách, s výběrem nejrůznějších možností platby i doručení či s možností platby na splátky, to není až tak snadné. Tedy pokud nemáte MajorShop a HELIOS…

Komplexní přístup k obchodu

MajorShop je komplexní řešení pro moderní e-shopy plně integrované do prostředí systémů HELIOS Orange, včetně edice iNUVIO, či HELIOS Easy. Toto řešení je určeno pro malé a střední firmy, které hledají kvalitní plnohodnotné řešení pro moderní elektronický prodej zboží i služeb. Řešení je přímo integrované do systému HELIOS, který se dále postará o nezbytnou agendu týkající se účetnictví, řízení skladu, reklamačních řízení a podobně.

Jeden e-shop pro B2B i B2C

MajorShop dokáže integrovat e-shop jak pro koncové zákazníky (B2C), tak pro vaše obchodní partnery (B2B). Nabízí jednotný publikační systém nejen pro správu produktových dat, ale také bannerů a produktových článků. Standardní součástí je i podpora pro více jazyků i měn, a hlavně integrace grafických šablon, které si lze libovolně upravit, což dává firmám možnost jedinečného e-shopu na míru jejich potřebám. Systém lze také přímo propojit se všemi marketingovými analytickými, trackovacími nás­troji, jako jsou například Google Tag Manager, Sklik od Seznamu, Srovnavame.cz, Heureka.cz, Zbozi.cz, Leady, Hotjar a mnoho dalších. Samozřejmostí je i propojení s Google Analytics.

Český e-shop pro český trh

Velkou výhodou MajorShopu je integrace všech českých lokálních služeb. Pro zasílání zboží tak můžete využívat externí výdejní místa, jako jsou Uloženka, Zásilkovna, PPL či Geis Point, svůj e-shop můžete rovnou provázat s Heureka Košíkem a své zboží můžete prodávat na splátky s Cetelem či Home Creditem. Jistotou tohoto řešení je dále také přímé napojení na lokální platební brány ČSOB, České spořitelny, Comgate, GoPay, GP Webpay, Paypal a další. Byť se svým vývojem HELIOS a MajorShop soustřeďují na lokální trh, tak tím ale samozřejmě není dotčena možnost tuzemských firem prodávat zboží i služby online do celého světa.

Od EET po GDPR

Celé řešení si bezproblémově poradí i s legislativními předpisy. HELIOS spolu s MajorShopem se tak postarají o EET, kontrolní hlášení, ale i o dodržování GDPR. To se hodí zejména tehdy, kdy MajorShop budete chtít napojit na některý z externích mailingových nástrojů třeba pro rozesílání newsletterů.

Komplexní řešení pro váš byznys

Právě komplexnost, která je naprosto nutná při efektivním řešení e-shopu a maloobchodního či velkoobchodního prodeje obecně, dává některým menším a středním firmám pořádně zabrat. Společnost PC HELP, která je autorem řešení MajorShop, však poskytuje zákazníkům díky dlouholetým zkušenostem plně profesionální poradenství při nastavení všech klíčových procesů. Navíc je PC HELP certifikovaným partnerem pro implementaci podnikových informačních systémů HELIOS, díky čemuž dokáže každé firmě dodat všechny nástroje, které potřebuje pro efektivní řešení obchodu, doslova od A do Z. Více o řešení MajorShop najdete na stránkách www.majorshop.cz.