TRIABELO vsadilo od počátku na HELIOS Red

Účetnictví, marketing a pořádání akcí – to jsou základní tři pilíře, na kterých stojí nově založená společnost TRIABELO, která se zaměřuje na poskytování komplexních služeb pro firmy. K tomu jí už od počátku pomáhá HELIOS Red, který firma používá i pro správu účetnictví svých zákazníků.

Spojení tří odbornic

Společnost TRIABELO vznikla teprve 1. března letošního roku. Pro své zákazníky nechce být v pozici dodavatele, ale parťáka v podnikání. Firma své služby nabízí širokému spektru klientely – od občanů až po malé a střední podniky v komerčním i neziskovém sektoru. Každá ze tří společnic a jednatelek má řadu let zkušeností z práce v jednotlivých odvětvích, kde teď firma působí – Ivy Weissová v oblasti účetnictví, Petra Novotná v oblasti event managementu a Tereza Schwarzová v marketingu. Právě Ivy Weissová přitom řadu let zpracovávala účetnictví v systému HELIOS Red v rodinné firmě, odkud přichází.

HELIOS Red dal začínající firmě vše potřebné

Firma využila HELIOS Red nejprve pro své vlastní potřeby. V systému vede kompletní účetnictví, mzdovou evidenci, personalistiku i veškeré fakturace. HELIOS Red se stal ale také klíčovou součástí podnikání firmy. TRIABELO totiž v rámci účetních služeb nabízí svým klientům kompletní správu účetnictví. To je možné v rámci tzv. multilicence, která umožňuje v HELIOSu vést účetnictví i pro další daňové subjekty. Právě proto jsou systémy HELIOS velice oblíbené u firem v oblasti daňového poradenství či finančních auditů.

Firma si systém chválí i z pohledu poměru cena/výkon. „Porovnání ceny s užitkem systému shledáváme více než uspokojující. Nejdůležitější je pro nás úspora času, díky níž náš klient obdrží ten nejlepší a nejrychlejší servis. Jen pro příklad: HELIOS Red nabízí v rámci své multilicence fakturaci, ve které je zavedena funkce odesílání elektronické evidence tržeb bez zbytečných měsíčních poplatků, což naopak bývá u konkurence,“ říká Ivy Weissová, hlavní účetní nově vzniklé společnosti.