Vyjádření předsedy představenstva k současné situaci

Vážení zákazníci, vážení partneři,

chci Vás tímto ubezpečit, že přes nelehké okolnosti společnost Asseco Solutions poskytuje ve dnech nouzového stavu plnou zákaznickou podporu a spolupráci. Plných 30 let zkušeností v oboru informačních technologií a ERP systémů, ve spojení s průběžnými investicemi do digitalizace, nám dávají jistotu, že i v těchto složitých časech budeme poskytovat služby k Vaší plné spokojenosti. Za vedení společnosti na tomto místě zdůrazňuji, že v současnosti vycházíme ze tří základních zásad: zajištění zdraví a bezpečnosti všech zaměstnanců a našich partnerů, dodržení veškerých zákonných nařízení a opatření a zajištění chodu společnosti.

Absolutní většina našich kolegů pracuje pomocí vzdáleného připojení, v souladu s doporučeními vlády ČR. V případě potřeby je tedy neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu nebo mobilních telefonů. K dispozici je nadále také zákaznická linka 244 104 155 v p­racovní dny od 8 do 16:30 hodin.

Pobočky v Praze, Hradci Králové i Brně jsou otevřené, pro domluvené schůzky a obchodní jednání ovšem primárně využíváme Microsoft Teams, které doporučujeme i našim partnerům (jsou v současnosti dostupné bezplatně). Urgentní výjezdy uskutečňujeme, samozřejmě však při současném zachování všech výše uvedených základních zásad. Kamenná školení realizujeme v digitální podobě.

V tuto chvíli nezvažujeme žádné unáhlené kroky, které by mohly napomoci rychlé ekonomické či společenské krizi. Všichni dychtivě čekáme na uklidnění situace a přejeme si pro Českou republiku a Evropu jen to nejlepší. Vám, našim partnerům, děkujeme za porozumění a flexibilitu, se kterými pomáháte stávající nelehkou situaci zvládnout.

Ing. Jiří Hub

předseda představenstva

Asseco Solutions, a.s.